Pogledajte video zbog kojeg mnogi žele kupiti iPhone 15 Pro Max

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK se iščekuje dolazak serije iPhone 16, iPhone 15 i dalje privlači veliku pažnju. Premda nije postigao popularnost prethodnih serija, 13 i 14, iPhone 15 se ističe odličnom kvalitetom kamere, posebno u pogledu videosnimaka, i to kod Pro modela. 

Upravo iz tog razloga jedan je video na TikToku postao viralan i u svega par dana prikupio impresivnih 9.4 milijuna pregleda. Korisnik Omri Azaria podijelio je video s turneje Eras Taylor Swift – prvi dio videa snimljen je iPhoneom 14 Pro, a drugi iPhoneom 15 Pro Max. Razlika u kvaliteti je zapanjujuća. 

“Želim odmah promijeniti svoj telefon”

“Moj iPhone 15 Pro Max ne daje takve snimke. Može li mi netko reći što radim krivo?” “Ovo bi trebala biti reklama. Uvjerili ste me”, “Želim odmah promijeniti svoj telefon”, “Sjedio sam pored osobe s iPhoneom 15 na turneji Taylor Swift odmah nakon toga sam ga kupio, kako bih bio spreman za sljedeći koncert. Razlika je nevjerojatna”, samo su neki od komentara.

Ako je kvaliteta kamere presudan faktor za vas i spremni ste uložiti više od tisuću eura u novi telefon, iPhone 15 Pro Max bi mogao biti izvrstan izbor. Trenutno je dostupan na Amazonu po sniženoj cijeni od 1249 eura, što predstavlja odličnu priliku za kupnju.

Serija iPhone 15 prošlog je rujna stigla na police trgovina

Serija iPhone 15 stigla je u trgovine kod nas prošlog rujna, s cijenama od 1209.99 eura za osnovni model iPhonea 15 do 2179.99 eura za najskuplji model, iPhone 15 Pro Max. Dizajn se nije bitno promijenio u odnosu na prethodnu seriju 14, osim što su svi novi modeli došli opremljeni USB-C priključkom za punjenje. Također, Pro modeli su stigli u lakšoj titan verziji.

Što se tiče boja, iPhone 15 i iPhone 15 Plus dostupni su u crnoj, plavoj, zelenoj, žutoj i ružičastoj boji. Pro modeli su dostupni u crnom titanu, bijelom titanu, plavom titanu i prirodnom titanu.

Novi iPhonei stigli su s iOS-om 17, bržim A17 čipom i naprednijim kamerama. iPhone 15 Pro ima impresivan sustav kamera. Glavna kamera od 48 MP omogućuje snimanje superdetaljnih fotografija, dok ultraširoka kamera od 12 MP omogućuje snimanje širokih prizora. Također, ima dvostruku telefoto kameru od 12 MP za bolji zoom, omogućujući 2x i 3x optički zoom, s digitalnim zoomom do 15x.

iPhone 15 Pro Max također ima glavnu kameru od 48 MP za izvanredne detalje i ultraširoku kameru od 12 MP. Dodatno, ima naprednu telefoto kameru od 12 MP koja omogućuje 5x optički zoom, s digitalnim zoomom do 25x, čineći ga idealnim za snimanje udaljenih objekata s jasnom kvalitetom.

Kod Pro modela novost je i tipka Action koja se može prilagoditi, pa tako može pokretati aplikaciju po izboru korisnika. Također, Dynamic Island je s novom serijom postao dostupan i na osnovnim iPhone 15 modelima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *